NORDSTRANDI PÕHIKOOL

15.04.2024
Alates 2023. aasta oktoobrist on EFC Norge AS seotud Nordstrandi Põhikooli (Nordstrand Ungdomsskole) ehitusega.
Ehitame seal erinevate lahendustega välisfassaadi, siseseinad ja laed. Lisaks sellele teostame ka siseseinte viimistluse. Meie tööd Nordstrandil lõppevad 2024 aasta suvel. Objekti tellijaks on OSLO BYGG ja peatöövõtjaks Varden Entreprenør AS.

Nordstrandi Põhikooli vana maja on ehitatud juba 1889. aastal. Uue maja ehitamise ajal jätkub seal tavapärane kooliõpe.
Keskkool laieneb kolme paralleelklassiga koolist nelja paralleelklassiga kooliks. Sellele lisandub autistide osakond 19 õpilase jaoks. Uus hoone on kahekorruseline ja selles saab olema neli klassiruumi ja neli rühmaruumi, muusikasaal, muusikatuba ja kolmeks tsooniks jagatud autismiosakonda. Lisaks on keldrikorrusel garderoobiruum ja tehnoruumid.
Uues hoones on kokku 2612 m² (BTA) ja see valmib 2025. õppeaasta alguseks.

Tagasi uudiste juurde